La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Estic orgullós dels jugadors”
,

Marcelino: “Estic orgullós dels jugadors”

COMPARTIR
330-120

Marcelino García Toral afirmava hui a la sala de premsa del Camp Nou, després del bon empat del València CF davant l’FC Barcelona, que “sempre que vas guanyant 0-2, quan empates, pots quedar desil·lusionat, però no em sent així. L’equip ha jugat un extraordinari partit, juguem espectacular, però no vam tindre sort. La suma ens ha impedit aconseguir tres punts. Vam estar molt prop de la victòria, però en dos minuts passem del 1-3 al 2-2, un fet que esta temporada ens ha passat moltes vegades i ens ha tornat a succeir hui”.

A pensar ja en l’espectacular xoc del dijous de Copa

Per al tècnic del València CF “l’equip està creixent, recolzat que ara som capaços de marcar gols. Abans ens faltava brillantor, atreviment i confiança, que ens portava eixa falta d’encert. L’esforç físic no ha de passar-nos factura, perquè jugarem dins de cinc dies. A més, veure l’alt nivell al Camp Nou davant l’FC Barcelona et dóna un plus mental, físic i futbolístic. Hem de pensar partit a partit i no pensar més enllà. Toca recuperar-se i pensar ja en l’interessant xoc del dijous de Copa”.

Il·lusionat amb el present i futur

Marcelino no pensa en el que va succeir en els mesos anteriors. “El passat, passat està. Hem de ser optimistes, ambiciosos i fixar-nos en el present i futur. Eixe patiment de la primera volta ha servit perquè els jugadors augmenten el seu caràcter i autoestima. Ara toca gaudir d’este resultat, de l’empat i de com juguem. Estem sent competitius i, si juguem a este nivell, estarem sempre més prop de la victòria que de la derrota”.