La millor informació del ValènciaCF en valencià

Rodrigo Moreno: “És difícil entendre el que està passant realment en València”
,

Rodrigo Moreno: “És difícil entendre el que està passant realment en València”

COMPARTIR

728-90

El davanter del Leeds United i exjugador del València CF, Rodrigo Moreno ha parlat amb el diari Marca sobre el seu nou equip, les opcions que té d’anar a l’Eurocopa i del València CF.

Descendir poden fer-ho tots. S’ha vist de tot en el futbol: va baixar aquell gran Zaragoza, aquell gran Vila-real. Pot passar de tot, però crec que el València, quan encarrile un parell de partits, es farà fort.

Jo vaig viure dos últims anys complicats allí. Et veus a baix en la classificació i la situació que embolicava en aqueix moment al club era dolenta, però la d’ara sembla ser pitjor. Conec bé als jugadors, i crec que al final l’equip se salvarà.

És difícil d’entendre el que passa. Quan em vaig anar, vaig dir tot el que havia de dir. I és difícil entendre el que està passant realment a València. La gent tem perquè no se sap molt bé en quina línia anirà el club, però tant de bo l’afició estiga amb els jugadors. Al final, ells ixen tots els caps de setmana a donar la cara pel club, per la història del València i pels aficionats.

No és cap novetat que els jugadors del València es vagen a altres equips. Ferran va fer una gran temporada i, òbviament, va veure la possibilitat d’anar a un lloc millor, amb millors perspectives de futur per a ell i la seua família. Cadascun ha de prendre la decisió oportuna per a si. És lògic.