Rodrigo, més golejador que mai

Per Blanquinegres · 18 Gener, 2018

No va botar al camp d’inici, però Rodrigo va eixir al rescat del València Club de Futbol amb el seu gol per a certificar la remuntada davant el Deportivo Alabès (2-1). És el seu tercer gol en l’edició actual de la Copa del Rei, el dotzé en el que va de curs, confirmant una campanya espectacular a nivell individual que està posant al servei del col·lectiu.

Ja s’havia advertit en el vestidor que no anava a ser un partit fàcil. El conjunt vitorià es presentava a Mestalla en el seu millor moment de la temporada i Marcelino va apostar per un onze en el qual Zaza i Vietto van ser els davanters titulars. Així estava planificat, però el desenvolupament del partit va provocar que acabaren partitcipant els quatre atacants. També Santi Mina.

Als 57 minuts de partit, quan el marcador electrònic il·luminava el 0-0, el tècnic asturià va optar per jugar amb tres puntes. Va donar entrada a Rodrigo per Andreas Pereira, canviant a Guedes de banda i situant a l’hispà-brasiler per l’esquerra. Era la segona vegada en el present exercici que ajuntava sobre la gespa a tres davanters, però Mestalla es va quedar gelat quan Sobrino es va traure un potent llançament que Jaume no va poder parar. Calia reflexionar, i cinc minuts després, Marcelino va retirar a Vietto per Santi Mina.

Amb tots ells sobre el camp, Guedes empatava i poc després era Rodrigo qui, seguint amb el seu idil·li amb el gol, anotava el 2-1 amb un dispar amb l’esquerra. El seu sigilós desmarcatge ho va veure a la perfecció Santi Mina, que li va assistir per a remuntar i provocar l’èxtasi a Mestalla.