La millor informació del ValènciaCF en valencià

Peter Lim: un obstacle en les renovacions
,

Peter Lim: un obstacle en les renovacions

COMPARTIR

728-90

Ja no és una sopresa la passivitat amb la que Peter Lim planifica la plantilla, no obstant, pareix que durant la temporada l’actitud és la mateixa, i este problema es pot veure reflectit en les renovacions de jugadors molt valiosos del primer equip.

Meriton Holdings anuncià la seua intenció de realitzar un projecte de cantera, però la realitat és que ara mateix dos jovens promeses finalitzen contracte en 2022: Kang In Lee i Yunus Musah. En el cas del jugador coreà, Peter Lim anuncià la seua intenció de que el renovaren, però és el propi Kang In qui vol analitzar la seua importància dins de l’equip per a prendre una decisió. Per altra banda, no existeix cap notícia d’un inici de negociacions entre el València i Yunus Musah.

Estos dos jugadors recorden molt al cas “Ferran”, ja que de no renovar-los el València tornaria a negociar una venda amb la pressa d’obtindre una mica de benefici abans de que abandonen l’entitat de forma gratuita.

En un altre bloc trobem una sèrie de jugadors sobre els quals encara no s’ha pres una decisió definitiva. El club té el dilema de vendre o renovar a jugadors claus en la plantilla com Kondogbia, Wass o Paulista. Meriton sap que si vol traure benefici econòmic per ells ha de vendre’ls més prompte que tard, perquè cada vegada que cumpleixen anys perden valor.

Amb tots estos fronts oberts, la “secretaria tècnica” del València s’enfronta a un obstacle més: la passivitat de Peter Lim, que fa molt de temps que s’ha desentés del club a nivell esportiu.