La millor informació del ValènciaCF en valencià

Peter Lim no autoritza cap fitxatge
,

Peter Lim no autoritza cap fitxatge

COMPARTIR

728-90

El València porta tot el mercat de gener buscant un jugador del centre del camp que siga una alternativa per a Racic i Soler. La direcció esportiva ha preguntat per 6 jugadors: Eriksen, Winks, Radoja, Marc Roca, Torreira i Omar Mascarell. Amb alguns d’estos jugadors s’ha arribat a un acord total amb l’altre club, però segons Héctor Gómez a Golsmedia, el València sempre ha tingut el mateix problema: des de Singapur no s’ha autoritzat el fitxatge.

Els moviments de la direcció esportiva

Fa la impressió que el club filtra els moviments de la direcció esportiva perquè els aficionats tinguen la sensació que el València té moviment al mercat, però des de la Capital del Túria ja es comença a assumir que el més probable és que no vinga cap jugador, perquè el màxim accionista no està dispost a pagar els pocs diners que es demanen.

Peter Lim es nega a pagar

Al futbol actual les cessions es paguen. Amb Harry Winks, el Tottenham va ser clar des del primer moment, demanaven 1,5 milions per la cessió. Peter Lim es negà a pagar ixa quantitat. El màxim accionista vol jugadors experimentats i que no costen ni un euro, i clar, ixos jugadors no existeixen al mercat, i menys al de gener, per tant, no és descartable que el València complete altre mercat de fitxatges sense fer cap incorporació.