La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mendieta: “Quan estimes a un club como jo estime al València, afligix vore’l d’esta manera”
,

Mendieta: “Quan estimes a un club como jo estime al València, afligix vore’l d’esta manera”

COMPARTIR

728-90

El ex jugador del València, Gaizka Mendieta, ha repassat l’actualitat valencianista a una xarrada amb la revista EFE. D’esta manera, feia referència a la situació global del club:

La situació és complicada i delicada. Si la propietat considera vendre el club significa que no funciona. Espere que esta situació no repercutisca en l’entrenador ni en els jugadors i siguen capaços d’aillar-se.

Quan estimes a un club como jo estime al València, afligix vore’l d’esta manera. El València mereix estabilitat i lluitar per tots els títols. En estos últims anys no ha hagut gens d’estabilitat. El club va aconseguir entrar en Champions i guanyar la Copa del Rei, però ara estem altra vegada sense resultats positius.

Preguntat per què faria si ell fora l’assessor del club, esta ha sigut la seua resposta:

El jugador ha de tindre clar que el lloc on es troba ha de ser el millor per a ell. Després, en funció de l’edat o les característiques de cadascú existeixen equips millors que altres, no obstant, el jugador del València ha de saber que està en un dels millors clubs del món.

Per últim, Mendieta va valorar el paper de Javi Gracia:

Tot és opinar des de fora, però tinc la sensació de que Javi Gracia està fent un molt bon treball. El seu objectiu ha de ser traure el màxim rendiment dels seus jugadors i pense que ho està aconseguint. Després, el que passe fora del club ja és competència dels directius actuals.