La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Rodrigo és un jugador que està ací i ara mateix tots pensem que pot quedar-se”
,

Marcelino: “Rodrigo és un jugador que està ací i ara mateix tots pensem que pot quedar-se”

COMPARTIR

728-90

Sempre es trauen conclusions i la pretemporada és un partit per a anar veient i reforçant allò que s’ha fet aquestes últimes temporades, el que s’ha de millorar i el que s’ha d’ajustar. A partir d’ací, l’apartat físic conta i per a nosaltres és estar el millor possible per al començament de la competició i tractar cada entrenament i cada partit amb una única finalitat què és arribar el millor possible.

La reunió ha anat bé. Hem anat allí, era una reunió que estava prevista i era un moment molt bo per a anar i el primer que va fer Lim és felicitar el cos tècnic i jugadors per la posició de Champions i Copa. Després vam parlar de passat, present i futur.

L’entrenador es preocupa dels jugadors que té ací i busca un ambient de cohesió per a començar amb el millor moment al començament de la competició. Alguns jugadors és possible que vagen incorporant-se i altres aniran eixint.

Rodrigo és un jugador que està ací i que ara mateix tots pensem que va a seguir amb nosaltres. Després el club i el futbolista, davant una possible arribada d’una oferta es fiquen d’acord tots ho acceptarem perquè el que volem és el benefici de totes les parts. Sabem el compromís que té Rodrigo amb el València CF, així ho ha demostrat estes últimes temporades. No estem buscant alternatives per a l’atac perquè creguem que Rodrigo es va a quedar.

Kang In és un futbolista que està amb nosaltres, el club posa a disposició de l’entrenador arguments i futbolistes i és l’entrenador, com és lògic, al que li toca escollir. No hi ha cap decisió pressa al voltant d’ell.

Maxi ens aporta remat en l’àrea, futbolista diferent del que teniem. És un jugador jove i creguem que té marge de creixement i els números d’ell són molt bons a pesar de no xutar ni faltes ni penals.