La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Necessitem un migcampista polivalent”
,

Marcelino: “Necessitem un migcampista polivalent”

COMPARTIR

728-90

L’entrenador del València, Marcelino García Toral, va assegurar aquest dissabte que espera que arribe un lateral dret pel lesionat Cristiano Piccini, va comunicar que Peter Lim, el propietari, no ha donat el vistiplau a l’arribada de Rafinha Alcántara com cedit i va explicar que no sap si Rodrigo Moreno s’anirà.
“Estem valorant fitxar un lateral perquè ens quedem curts en aqueixa posició perquè es preveu un llarg període de recuperació per a Cristiano Piccini”, va explicar en una roda de premsa sobre el substitut del defensa italià.
“El club m’ha comunicat que la propietat no havia donat el vistiplau a Rafinha com cedit”, va afegir.
El tècnic, que va dir al juliol que Lim si que acceptava que arribara a préstec, va comentar que se sent “com qualsevol persona a la qual se li fa un plantejament i després se li modifica per part de la propietat”. “Però ho he d’acceptar i ho accepte”.
Encara així va reiterar el seu diagnòstic. “Necessitem un migcampista polivalent que augmentarà el potencial ofensiu” encara que va deixar entreveure que no creu que arribe cap jugador en aqueixa posició.
Respecte de Rodrigo va explicar que “hi ha situacions que se li escapen a un entrenador i aquesta és una d’elles”.
“Respectem les decisions empresarials i en el nostre club ha eixit una informació que hi havia un acord amb l’Atlètic. Jo tampoc sé en què situació estem perquè no correspon al meu àmbit, la situació se m’escapa. El que succeïsca fins al dia 2 no ho sé, em remet a les paraules del president que va dir que fins al final del mercat la seua eixida es podia donar”, va apuntar.
“No sabria dir si vindrà algú, un lateral dret el necessitem, la resta hi ha incertesa si estarà o no Rodrigo i ja veurem. Quan quede la plantilla confeccionada podem fer una anàlisi de si hem quedat més o menys potenciats però tinc una plantilla extraordinària de la qual em sent molt orgullós encara que pot ser que una mica curta per a quatre competicions”, va insistir.
A més, preguntat per futbolistes com Jason Remeseiro o Manu Vallejo, va animar als jugadors amb els quals no compte al fet que accepten les propostes que tenen per a eixir de l’equip.
“Aquests futbolistes saben la seua situació, tots tenen oportunitat d’eixir i jugar sense quedar perjudicats econòmicament. La seua decisió final per a mi és una prova de la seua mentalitat. Si decideixen no eixir en certa mesura reforcen la meua decisió que la mentalitat no és l’adequada”, va lliscar.