Les incorporacions d’hivern no tenen protagonisme

Per Miguel Castells · 24 Febrer, 2021

El València tornà a incorporar jugadors 500 dies després a este mercat d’hivern. El que es pressuposava que anava a ser un altre mercat de fitxatges fatídic es saldà amb 3 cares noves als últims instants del mercat: Ferro, Oliva i Cutrone. Oliva i Ferro sí que arribaven a València amb la possibilitat de quedar-se un any més, mentres que Cutrone se n’anirà quan acabe la temporada.

Abans no tenien minuts

Es tractava de 3 jugadors que no comptaven amb molts minuts als seus equips. Les pretensions de Lim eren futbolistes pels quals no es demanaren quasi diners i en forma de cessió, i lògicament, al mercat d’hivern jugadors d’este perfil tan sols podien ser suplents. Així, arribà un suplent del Benfica, un altre del Cagliari i altre dels Wolves.

Cutrone, Ferro i Oliva ja porten quasi un mes a València, i més de dos setmanes entrenant-se amb normalitat amb la resta dels seus companys. Cutrone disputà mitja hora de partit davant l’Athletic a San Mamés, l’italià va tindre l’oportunitat de ser l’heroi del partit amb una ocasió per a l’1 a 2, però es van apreciar les carències d’un jugador que no tenia ritme de competició.

Els debuts de Ferro i Oliva

D’altra banda, els debuts de Ferro i Oliva tampoc han sigut en circumstàncies positives. El central portugués va eixir de titular davant el Madrid per les baixes a la defensa, i ixe partit el València deixà la pitjor imatge de tota la temporada. L’actitud va ser ridícula i el Madrid guanyà el partit sense córrer. En este context, també va disputar minuts Oliva, eixint des de la banqueta.

La confiança de Javi Gracia

A l’hora de la veritat Javi Gracia no ha confiat en els fitxatges. El partit davant el Celta, on el València sí que jugava davant un rival de la seua Lliga, Gracia va apostar pels de sempre per endur-se els 3 punts. Tan sols va tindre minuts Ferro, però va eixir al temps afegit i per perdre temps. De fet, possiblement no li donà temps ni a tocar la pilota.

És qüestió de temps saber quant durarà esta situació. Però quasi un mes després de que arriben a València, és una realitat que Javi Gracia no compta amb els fitxatges. Pot ser perquè els falte ritme de competició, o pot ser perquè considere que no donen el nivell pertinent per a un club com el València.