La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’absència de públic, un problema per al València
,

L’absència de públic, un problema per al València

COMPARTIR

728-90

Mestalla és un camp que intimida. València és una plaça on quasi mai l’equip rival es troba còmode i en part és gràcies a la seua afició. Ja deia Nuno en una entrevista on va ser preguntat pel València que l’afició de Mestalla era espectacular, i probablement els jugadors pensen el mateix, perquè des de que el fútbol és sense públic el València ha perdut moltíssims punts.

Per ficar-nos en context numèric, des de l’arribada de la Covid 19 el València tan sols ha sumat 18 dels 54 punts que s’han disputat, és a dir, una tercera part. I en aquest període de temps ha sumat 5 victòries, 3 empats i 10 derrotes. Encara això, són més preocupants les estadístiques a Mestalla, on el València ha passat de no perdre 14 partits seguits (8 victòries i 6 empats) a sumar 14 dels últims 24 punts disputats.

Mestalla sempre ha sigut un estadi impressionant. Capaç de transformar partits de Champions en un malson per a l’equip rival. Jugadors i entrenadors de tota Europa han parlat meravelles de la nostra afició, però en estos moments l’afició no pot estar. Pareix que esta situació es mantindrà durant prou temps, per tant, serà el propi València, sense ajuda dels seus incondicionals aficionats, qui haja de revertir esta situació.