La millor informació del ValènciaCF en valencià

La importància de Gabriel Paulista en el València
,

La importància de Gabriel Paulista en el València

COMPARTIR

728-90

Gabriel Paulista és un gran jugador, que s’ha assentat en l’onze titular del València des que es va oficialitzar el seu fitxatge pel club valencià en l’any 2017.

El València va ser un club molt sòlid en defensa quan Marcelino Garcia Toral entrenava a l’equip. Gabriel Paulista va formar una gran parella de central amb Ezequiel Garay.

De fet, quan Gabriel Paulista és baixa, l’equip valencianista sofreix la seua pèrdua. Els últims cinc partits del València sense el central brasiler, el club de la Capital del Túria no ha guanyat cap.

A més, el València ha tingut moltes carències defensives, perquè els altres centrals no han estat a l’altura. L’equip hi ha rebut tres gols o més en quatre dels últims cinc partits que Paulista no ha jugat.

El pròxim dissabte Gabriel Paulista no jugarà davant el Huesca i el València haurà de jugar amb Mouctar Diakhaby i Hugo Guillamon com a parella de centrals.

Durant les dues o tres setmanes següents, el València haurà d’afrontar els partits de lliga sense Paulista. Per això, Javi Gracia ha demanat per activa i per passiva, la incorporació d’un central.