La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Generalitat restringix a un terç l’aforament de locals i limita terrasses al 50%
,

La Generalitat restringix a un terç l’aforament de locals i limita terrasses al 50%

COMPARTIR

728-90

La Generalitat ha restringit un terç l’aforament en locals comercials minoristes i interior d’espais de restauració i ha limitat l’aforament de terrasses i espais culturals al 50%.

Així ho ha establert la resolució publicada per la Conselleria de Sanitat este divendres en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, que a més a més deixa sense efectes les restriccions en les localitats més afectades que es van decretar la setmana passada.

El text, que estarà en vigor des d’este dissabte fins al 9 de desembre a les 23.59 hores, també limita a un màxim de 25 persones a l’aire lliure i 15 en espais tancats com cerimònies religioses i no permet autoritzar cap acte o activitat multitudinària.

Respecte al tancament perimetral de la Comunitat Valenciana, hi haurà excepcions també per a esportistes, entrenadors, àrbitres federats o jutges, sempre i quan siga per a realitzar actes oficials i tinguen la seua acreditació corresponent. Aquests es sumen als compromisos laborals, el retorn al lloc de residència habitual o a causes de força major, entre altres excepcions.