La millor informació del ValènciaCF en valencià

Kang In Lee, molt prop d’eixir del València CF
,

Kang In Lee, molt prop d’eixir del València CF

COMPARTIR

728-90

El València CF ja té tancat el fitxatge de Marcos André i hui serà oficial. L’operació de l’estiu al València CF, sens dubte, la qual es va veure en problemes durant l’última setmana per la dificultat de trobar eixida a un Kang In Lee que no parava de rebutjar ofertes per ell.

El sud-coreà tenia clar des del principi que volia decidir per si mateix el seu futur, i que no anava a tindre pressa a triar destí. Kang In Lee sempre ha prioritzat l’esportiu a l’econòmic, per la qual cosa la seua intenció és la de sentir-se important en el club que trie, una situació que mai ha trobat a València.

Sembla ser que, per fi, el sud-coreà està tenint damunt de la taula equips que li satisfan. Segons va informar ahir Carlos Bosch, Kang In Lee té diversos equips espanyols que estan interessats en ell, i la seua intenció és la de seguir a Espanya. No obstant això, també va indicar que en les últimes hores s’ha sumat a l’interés un equip estranger que aposta forta per ell.

Així mateix, Superdeporte va afegir que un dels equips que volen fitxar el sud-coreà és el RCD Mallorca. Per tant, el València CF no haurà de recórrer a la carta de llibertat per a donar eixida a Kang In, i fins i tot existeix la possibilitat que reba un muntant econòmic interessant, encara que escàs tenint en compte els més de deu anys que ha estat cuidant a aquest futbolista fins a portar-li a l’elit.