La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jesús Vázquez convenç a Bordalás
,

Jesús Vázquez convenç a Bordalás

COMPARTIR

728-90

Jesús Vázquez no eixirà del València CF excepte oferta interessant d’última hora. El periodista Nacho Sanchis avança en el Diario As que el jove futbolista ha convençut a Bordalás després d’una gran pretemporada.

El jugador va començar la pretemporada després d’eixir d’una lesió, acabat de renovar fins a 2025 i amb moltes paperetes d’eixir cedit. No obstant això, les lesions de Lato i Álex Blanco van provocar que Jesús Vázquez disputara més minuts dels previstos en pretemporada.

De fet, tant Lato com Blanco continuen en la infermeria, un fet que dificulta més l’eixida de Jesús, que només s’anirà del València CF si l’equip que pregunta per ell li assegura minuts.

Tal com indica el Diario As, tant entrenador com jugador tenen clar quines són les virtuts i defectes del futbolista, que ha de millorar en la faceta defensiva per a començar a comptar de veritat en la rotació del tècnic alacantí. 

Els dos creuen que la millor via perquè això ocórrega és quedant-se en la primera plantilla i entrenant diàriament en aquest aspecte defensiu. No obstant això, cal destacar que Bordalás sí que veu a Jesús com a lateral esquerre en un possible doble lateral amb Gayà per davant.