La millor informació del ValènciaCF en valencià

Javi Gracia comptarà amb el seu staff tècnic de confiança
,

Javi Gracia comptarà amb el seu staff tècnic de confiança

COMPARTIR

728-90

Javi Gracia és conegut per la seua professionalitat en el món del futbol. El tècnic espanyol té un perfil i un esquema de lloc molt paregut a Marcelino Garcia Toral. Tal com va fer l’entrenador asturià, Javi Gracia també ha volgut comptar amb el seu staff tècnic.

El València ha informat que acompanyaran a Javi Gracia en esta nova etapa: Juan José Solla, Isidre Madir, Zigor Aranalde i Iñigo Arteaga. A més, José Manuel Otxotorena i Chema Sanz continuaran amb els seus treballs per ajudar al nou entrenador del València.

JUAN JOSÉ SOLLA

El preparador físic de Javi Gracia. Juan José Solla va començar a treballar amb el tècnic espanyol l’any 2007, quan Javi Gracia era l’entrenador de la Pontevedra. Juan José Solla és doctor llicenciat en Ciències de l’Educació i l’Esport en la Universitat de Vigo.

El preparador físic ha acompanyat a Gracia en tots els seus treballs des de fa tretze anys i intentarà que la plantilla del València tinga un estat de forma òptim.

IÑIGO ARTEAGA

Iñigo Arteaga és l’entrenador de porters de confiança de Javi Gracia. Va començar l’any 2004 en el Reial Unió, quan es va retirar com jugador en el mateix equip.

La carrera futbolística d’Iñigo Arteaga va començar en el filial de la Reial Societat l’any 1991 i va jugar en altres equips com el Racing de Ferrol, el Chaves FC i el Burgos. Va coincidir per primera vegada amb Javi Gracia en el Cadis, en la temporada 2009. Després, Arteaga ha acompanyat al tècnic espanyol en equips com l’Almeria, Osasuna, Màlaga, Rubin Kazan i Watford.

En el València s’espera que Iñigo Arteaga treballe juntament amb José Manuel Otxotorena que mantindrà la seua posició dins del club.

ZIGOR ARANALDE

Zigor Aranalde va ser lateral esquerre de diferents equips espanyols i anglesos. La seua carrera va començar l’any 2000 a la Unió Esportiva Logronyés. Després va fer carrera en diversos equips de segona i tercera divisió anglesa. Finalment, es va retirar en la Unió Esportiva Almansa l’any 2010.

Aranalde serà l’analista de Javi Gracia al València. Una de les virtuts de Zigor Aranalde és que a l’haver estat tant de temps a Anglaterra coneix el futbol anglés a la perfecció, així com els jugadors que podrien adaptar-se millor al València. L’analista també va treballar com scouting per al Brighton i per al West Bromwich Albion.

ISIDRE MADIR

Isidre Madir és un analista esportiu que treballa amb cada detall l’aspecte del futbol ofensiu i defensiu. Isidre és llicenciat en Inef en la Universitat de Barcelona. A més disposa del nivell II d’entrenador de futbol i ha treballat com analista en el Barcelona i en el Watford amb Javi Gracia.

Isidre Madir també ha treballat com a entrenador de porters en la selecció catalana, en la Badalona i en un equip de la primera divisió d’Ucraïna. El seu ampli currículum ha fet que Javi Gracia confie en ell per a este nou repte en el València CF.