La millor informació del ValènciaCF en valencià

5.5 milions de cupons de l’ONCE per a homenatjar el Valencia CF en el seu Centenari
,

5.5 milions de cupons de l’ONCE per a homenatjar el Valencia CF en el seu Centenari

COMPARTIR

728-90

En plena celebració del seu primer segle de vida, l’escut del Centenari del Valencia CF, lluït amb orgull en cadascun dels partits, estarà ara també present en tota Espanya gràcies a una edició especial del cupó de l’ONCE per a homenatjar l’efemèride del VCF, en una acció que se suma als diversos actes que des del club s’estan realitzant en enguany tan especial.

Més de 5 milions de cupons amb un disseny personalitzat amb la imatge del Centenari del Valencia CF inundaran tota Espanya en els pròxims dies per al sorteig que tindrà lloc el 18 de març, dia en què el club de Mestalla celebra els seus 100 anys d’història. El cupó valencianista es posarà inicialment a la venda este diumenge 3 de març en exclusiva a Mestalla, i a partir del 6 de març es podrà adquirir a través dels punts habituals de l’ONCE.

La presentació del cupó ha comptat amb la presència de l’entrenador del Valencia CF, Marcelino García Toral, i de Belén Boronat, subdelegada territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, que ha felicitat “ el Valencia CF pel seu aniversari, al qual també li donem l’enhorabona per la classificació per a la final de la Copa del Rei que arriba en el millor moment i en el millor any. Eixe escut del Valencia CF que porta el cupó representa també la discapacitat, arriba un bon moment i en les millors dates perquè en tota Espanya lluïsca la imatge tan bonica”. Tots dos han posat amb una imatge del cupó abans d’iniciar la roda de premsa prèvia al Valencia-Athletic d’este diumenge (20.45 h Camp de Mestalla).

Amb este cupó especial l’ONCE se suma a la llarga llesta d’entitats que han volgut homenatjar el Valencia CF en la celebració del seu Centenari.

Actes 17 de març

La presentació d’este cupó tan especial anirà acompanyada de diversos actes emotius, dins de la col·laboració entre el club i l’ONCE, el pròxim 17 de març a Mestalla, dia en què el Valencia CF es mesurarà al Getafe en l’últim partit del primer segle valencianista.