La millor informació del ValènciaCF en valencià

Guedes: “No ha sigut fàcil amb les dos lesions que he tingut”
,

Guedes: “No ha sigut fàcil amb les dos lesions que he tingut”

COMPARTIR

728-90

Guedes ha tornat d’esta quarantena amb més ganes que mai per a tractar d’afrontar la recta final de La Liga el millor possible. En unes declaracions a VCF Mèdia, ha mostrat la seua ambició.

“L’aturada per a mi ha sigut bona perquè em vaig quedar sense el dolor de la lesió la qual tenia, vaig fer un bon treball durant la quarantena i la veritat és que ara estic molt bé i vull ajudar el màxim possible a l’equip”.

“Canviar tota la normalitat no és fàcil per a un jugador de futbol, fins al dilluns entrenàvem en grups xicotets i era molt complicat per a nosaltres, ara que ja estem tots junts hem d’aprofitar-ho i intentar donar el màxim perquè queda ja poc per al primer partit”.

“Trobàvem a faltar estar junts, estem amb bromes, però quan toca treballar ho fem amb molta serietat i donem el màxim”.

“Ens queden onze partits, anem a afrontar-los com si foren finals i intentar dona el màxim per a aconseguir acabar en llocs Champions”.

“Estem molt bé, tota la gent ha fet un treball molt seriós i bo, però sabem que va a ser difícil per la calor que fa, per exemple, ací a València. Després d’estar dos mesos parats sense competir mai és fàcil, sabem que anem a tindre moltes dificultats, però hem de superar-les”.

“Sempre és important guanyar, ens toca derbi i, per a nosaltres, en terminis de confiança és millor, anem a intentar fer un bon resultat, aconseguir la victòria, que ningú es lesione i tot isca bé”.

“Vull tornar a fer el major nombre de gols, a donar assistències i fer grans partits per a ajudar a l’equip. No ha sigut fàcil amb les dos lesions que he tingut, però ja formen part del passat i ara cal afrontar el present i el futur, estic preparat per a ajudar el màxim, entrenant al màxim per a tornar en les millors condicions”.

“Per a l’afició serà un moment complicat, perquè no poden suportar a l’equip en l’estadi, però anem a intentar fer-ho el millor possible per a quan la gent en veja per la televisió se senta orgullosa i mire que ho estem donant tot pel club, fent tot el possible per a aconseguir l’objectiu”.