La millor informació del ValènciaCF en valencià

Guedes: “Tenia moltes ganes de tornar”
,

Guedes: “Tenia moltes ganes de tornar”

COMPARTIR
330-120

Guedes està de tornada. Dos mesos i dos dies després, el migcampista portugués va tornar als terrenys de joc. I l’afició de Mestalla no va dubtar a tributar-li dos acalorades ovacions, res més eixir a realitzar els exercicis de calfament i quan va entrar al terreny de joc faltant 15 minuts.

Va eixir amb moltíssimes ganes i en la primera jugada va ser frenat amb una falta. Guedes també va buscar el gol amb un llançament des de la frontal, però la pilota es va elevar massa. Un Guedes que va reconèixer que “tenia moltes ganes de tornar, han passat poc més de dos mesos fent tot el possible per a tornar com més prompte millor i estic content. Sé que encara no estic per a jugar 90 minuts perquè em toca agafar el ritme encara, i he de fer les coses a poc a poc per a ajudar el màxim possible a l’equip.

Una llàstima no haver pogut sumar els tres punts a pesar que es van fer mèrits per a això.

No estem contents amb el resultat, volem més, com sempre, principalment a Mestalla. La Real té un bon equip, però ho vam fer tot per a guanyar, no l’aconseguim i ara cal continuar treballant per a millorar.

Va sentir sobre la gespa l’afecte de l’afició?

Estic molt content i li done les gràcies a l’afició, són molt importants per a nosaltres i volem fer tot el possible perquè estiguen contents, com ho estem nosaltres amb ells.