La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gayà: “Sé que hem començat un procés de renovació i el València és la meua casa”
,

Gayà: “Sé que hem començat un procés de renovació i el València és la meua casa”

COMPARTIR

728-90

El valencianisme de Gayà està fora de tot dubte. El capità porta anys rebutjant ofertes econòmiques superiors per tal de jugar al club de la seua vida, i ara mateix es troba a un procés de renovació, ja que el seu contracte acaba l’any 2023. El lateral esquerre, titular amb la selecció, ha realitzat les següents declaracions a Las Provincias:

Adaptació als canvis de posició

La realitat és que no em puc queixar. Segurament si haguera continuat de davanter no hauria arribat a Primera Divisió, però és cert que al principi és un poc estrany.

Sacrificis a la carrera esportiva

Seria un egoista si diguera que no han valgut la pena. Tots els viatges dels meus familiars amb mi, les hores invertides… tot es veu compensat ara.

Mestalla cantant “Gayà”

No existeixen paraules per a explicar ixe sentiment. M’encantaria que li passara a tot el món alguna vegada en la vida. Ser corejat pels teus és el màxim.

Renovar amb el València

Sempre he dit que el València és la meua casa i el meu equip. Sé que estem en un procés de renovació perquè acabe contracte el 2023.

La selecció

Vestir i defensar la camiseta de la selecció és el màxim. A més a més, si estàs ahí és perquè estàs fent les coses bé al teu club, per tant l’alegria és doble.