La millor informació del ValènciaCF en valencià

Espectacular plantà al ‘tombe’ de la Falla Tio Pep en homenatge al Centenari
,

Espectacular plantà al ‘tombe’ de la Falla Tio Pep en homenatge al Centenari

COMPARTIR

728-90

Espectacular! Amb la plantà al tombe del monument “El lleó de Mestalla”, per part de la Falla Tio Pep, es ret homenatge al Centenari del Valencia CF amb una reproducció del monument que es va plantar en 1925 per la ‘Falla Tio Pep’, amb la presència d’un grup de socis del Valencia CF, un projecte realitzat en col·laboració amb el Club, la Fundació Valencia CF i l’Institut Universitari de Restauració del Patrimoni de la Universitat Politècnica de València.

Es van viure moments molt emotius al carrer del Marqués de Dosaigües i emocionants quan es va alçar al tombe la Copa, part central del monument, un acte amb motiu del Centenari que va comptar amb la presència del president del Valencia CF, Anil Murthy, representants de la Fundació Valencia CF, del Institut Universitari de Restauració del Patrimoni de la UPV, una representació dels descendents dels fundadors Octavio Augusto Milego, Gonzalo Medina o José Llorca, llegendes del Club com Ricardo Arias i els membres de la comissió fallera Tio Pep.

Amb banderes del Centenari penjades als balcons del carrer i càntics de “Illa, illa, illa, ens anem a Sevilla”, on el Valencia CF disputarà la final de la Copa del Rei, el president Anil Murthy va mostrar la seua satisfacció per viure la planta d’este monument tan especial: “Quan comencem a planificar el Centenari volíem la vinculació de tot el món. El Centenari és d’i per a vosaltres, els afeccionats del Valencia CF, sou els protagonistes. Volem facilitar les coses perquè ho celebren amb el club”, va assenyalar el president Anil Murthy.