La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València CF ven Mestalla a la cooperativa ADU
,

El València CF ven Mestalla a la cooperativa ADU

COMPARTIR
330-120

El València CF ha signat en el dia de hui la venda de les parcel·les de l’actual camp de Mestalla, el més antic de primera divisió, amb la cooperativa ADU Mediterráneo. En una reunió que s’ha mantingut en el matí de hui en les oficines de l’entitat, a la Plaça de l’Afició, s’ha firmat la transacció i ADU Mediterráneo podrà construir vivendes als terrenys de l’Avinguda de Suècia, on ara mateix està el camp de futbol.

La notícia, adelantada per ValenciaPlaza.com, l’ha ratificat Mateu Alemany en roda de premsa. El director general del club ha confirmat la notícia i han dit que han acceptat l’oferta vinculat que ha presentat la cooperativa i que durant el dia de demà es firmarà el principi l’acceptació de l’oferta vinculant.

El club de Mestalla va inicir la negociació amb la cooperativa, creada en exclusiva per a presentar-se al procés de venda de les parcel·les, ADU MEDITERRÁNEO la setmana passada. L’oferta de la cooperativa és una de les poques ofertes que ha passat el filtre de la consultora externa Deloitte i és per això des de la setmana passada club i cooperativa negociaven les formes i els avals de pagament.

El contracte de compravenda es firmarà a octubre 

El principi de transacció tindrà el seu final en el mes d’octubre, ja que serà quan es firme la compravenda de l’actual estadi de Mestalla. 

Una oferta de més de 110 milions d’euros

L’oferta que ha presentat Adu Mediterráneo es tracta d’una oferta d’uns 115 milions d’euros. Encara que la idea inicial de Deloitte era no acceptar cap oferta inferior a 120 milions d’euros, quantitat que el València CF volia traure per les parcel·les de l’estadi, finalment ADU es quedarà el solar de Mestalla per una quantitat superior als 110 milions d’euros.

Mateu Alemany ha confirmat en roda de premsa que l’oferta és superior al valor net contable, que segons ha confirmat el Director General està per damunt dels 110 milions d’euros. 

Adu Mediterráneo esperava ser l’elegida

Aquesta cooperativa ha aconseguit el 53 per cent de subscripcions preferents al voltant dels 485 habitatges planejats en el seu projecte, i rep una demanda diària de quatre i sis interessats. Santa Isabel ha assegurat que costaria “poc” cobrir l’oferta completa de construcció d’habitatges en els terrenys del Mestalla, amb 52.000 metres quadrats d’edificació i 40.000 de sòl comercial i terciari.

Les subscripcions s’han realitzat per mitjà del registre de demandants de CONCOVI (Confederació de Cooperatives d’Habitatges d’Espanya), al qual pertany FECOVI (Federació de Cooperatives d’Habitatges de la Comunitat Valenciana), a la qual està afiliada la cooperativa.

aaa

Imatge de com serà “Acequia Mestalla”, el projecte de vivendes que estarà en el solar de Mestalla  | València Diari 

La seua intenció és construir 474 habitatges d’alt standing dividits en cinc blocs -respectant el planejament contemplat en la ATE- de un i cinc dormitoris, dos places de garatge per habitatge i traster. A més, en la informació pública que presenten als interessats a exercir el Dret Preferent d’Incorporació s’explica que tindrà també circuit de running, solarium, piscina d’adults i infantil, spa, zona esportiva amb pista de pàdel, gimnàs i un local per a esdeveniments dins de la comunitat.