La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València CF espera reactivar les obres del Nou Mestalla en març
,

El València CF espera reactivar les obres del Nou Mestalla en març

COMPARTIR

728-90

Tal com ha anunciat elEconomista.es, el València CF espera reprendre les obres del Nou Mestalla en març de 2020, onze anys després d’haver-les paralitzat. S’estima que aquests treballs duren 20 mesos, i que per novembre de 2021 estiguen finalitzats.

Tanmateix, l’esperat trasllat de l’equip blanc-i-negre a l’avinguda de les Corts Valencianes no seria possible fins a la temporada 2022/2023, ja que el club no vol canviar d’estadi durant el transcurs d’una temporada. Els grans motius que estan ralentitzant aquest procés són l’adquisició de les llicències per reprendre els treballs, així com la materialització definitiva de la compravenda de les parcel·les per part d’ADU Mediterráneo.

Cal remuntar-se fins al mes d’abril, quan el València CF va pactar la venda de les parcel·les del camp de Mestalla per uns 115 milions d’euros a la cooperativa ADU Mediterráneo. No obstant això, la signatura per a la compravenda definitiva es preveu per a les pròximes setmanes, ja que la cooperativa necessita demostrar que compta amb els suficients compradors per a realitzar la transacció.