El València CF empata davant el Granada amb gol de Carlos Soler de penal

Per Blanquinegres · 21 Agost, 2021

Empat (1-1) del València CF davant el Granada CF. En un partit molt disputat i igualat, on els nostres van ser capaços de generar ocasions de perill en el Nuevo Els Cármenes, el conjunt local aconseguia avançar-se gràcies a l’efectivitat del colombià Luis Suárez al quart d’hora de joc. El València CF va saber competir de principi a fi, va traure el cap amb insistència a l’àrea rival i mereixia una mica més a tornar-se de buit. En el 87’, després d’una bona acció de Gayà, l’àrbitre va xiular penal i Carlos Soler va anotar el gol de l’empat perquè l’equip sume un bon punt a Granada.

La primera acció destacada de la trobada va ser una aparició providencial de *ayà en defensa per a detindre a Luis Suárez, que avançava camí de la porteria defensada per Mamardashvili. El València CF havia eixit bé, Thierry havia posat un centre perillós buscant el cap de Maxi Gómez, no obstant això, seria el conjunt d’Andalussia qui s’avançaria en el marcador en un contraatac que va transformar, aquesta vegada sí, el ‘9’ colombià del Granada CF.

El València CF no anava a rendir-se, aquest equip ja va demostrar davant el Getafe CF la seua capacitat per a remar contracorrent i a l’instant Daniel Wass a punt va estar de fer l’empat amb un tret potentíssim des de fora de l’àrea. Després de Wass ho va intentar Guedes, que va superar al porter en un mà a mà… Però la defensa del Granada CF va buidar la pilota sobre la mateixa línia de gol. Abans d’arribar al descans, el València CF tiraria la resta amb dues accions consecutives, obra de Cheryshev i Alderete.

Els nostres ho intentaven amb insistència i el 1-0 no feia justícia al que havia succeït. Durant la segona part el ritme de la trobada va baixar respecte a la primera meitat, el cansament i la calor passava factura, però els de Bordalás van continuar buscant l’empat.

Omar Alderete, com havia fet abans amb Soler, va alçar el cap i va posar un gran passe per a deixar en una situació de perill a Gayà, però el capità estava en fora de joc. El València CF tractava de refer-se per activa i per passiva i *Gayà tornaria a intentar-ho. Seria en el 87’ quan arribaria el premi merescut: Carlos Soler va transformar un penal comés sobre el capità. L’àrbitre va anul·lar després un gol en fora de joc del Granada CF. Bon punt per a continuar creixent com a equip.