ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  VCF MESTALLA

El Mestalla recupera el pols just a temps

Per Blanquinegres · 24 Abril, 2017

El València Mestalla continua mantenint, més viu que mai, les seues opcions de obtindre plaça de play-off d’ascens a Segona Divisió després de la victòria abastada este cap de setmana davant l’Eldense (0-2). Triomf cimentat als últims minuts del partit i que servia per tallar una mala dinàmica de resultats prolongada a les quatre ultimes jornades de Lliga.

Tres empats consecutius i la derrota davant el Barça B (0-4) havien minvat els ànims del grup de Curro Torres que havien estat desaprofitant ocasions darrere ocasions per tal de sumar un matalaf important de punts amb els que encarar el tram final de competició amb certa tranquilitat. Cal dir que la sort ha estat en bona part de cara als interessos del filial blanquinegre, perquè els més immediats perseguidors no han acabat de completar la remuntada i tot i la mala ratxa, el Mestalla no ha perdut la seua plaça de previlegi a la classificació.

La tercera posició continua sent valencianista a falta de nou punts de disputar-se. Completar en èxit esta defensa, amb una diferència actual de quatre punts, passa per sumar davant el Badalona la propera setmana. Duel vital per tal de certificar de manera matemàtica la plaça que done dret a lluitat per ascendre a la segona categoria de futbol al nostre país. Justament, el conjunt català que ha de passar el pròxim cap de setmana pel Puchades ocupa la quarta plaça i d’esta forma s’eliminaria un rival per la lluita d’este preat tresor sense comptar amb la resta de competidors com son el filial del Vila-real i l’Atletic Baleares. A falta de conèixer els resultats d’estos dos conjunts el Mestalla el proper cap de setmana podria certificar la seua participació a la ronda de Play-off per ser equip de segona divisió.

Per últim, tot i que per matemàtiques es possible, el segon lloc a la classificació atorgaria un avantatge camp a les eliminatòries que enfrontarien al Mestalla davant un quart classificat dels altres tres grups que formen la Segona B. De ser tercer, el rival seria altre tercer amb un sorteig pur de camp per marcar el factor camp. Per contra, al pitjor dels casos, de ser quart el València CF Mestalla hauria de creuar-se front a un segon classificat afegint a açò el factor camp en contra. El camí cap al futbol d’argent d’Espanya no serà gens senzil pel fet de tindré que passar tres eliminatòries a doble partit, quarts, semis i una final amb un premi impensable al valencianisme tan sols fa un any i després de patir a les ultimes campanyes per no perdre la categoria cap a la tercera de futbol valencià.