La millor informació del ValènciaCF en valencià

Diakhaby i Foulquier, a una targeta de la suspensió
,

Diakhaby i Foulquier, a una targeta de la suspensió

COMPARTIR

728-90

El València de Bordalás no fa presoners. És una realitat que amb l’entrenador alacantí l’equip és molt més agressiu a la pressió i ix a camps difícils de La Lliga, com és el Reale Arena, sense por a res. Els resultats estan ahí, i el València ha aconseguit sumar 5 punts de 9 possibles davant Vila-real, Atlètic i Real Societat.

Dos al límit de la sanció

No obstant això, esta manera de competir comporta un desavantatge, i és que l’equip che veu moltes targetes grogues. Tant és així que ara mateix hi tornen a haver dos jugadors al límit de la suspensió: Mouctar Diakhaby i Dimitri Foulquier. Els dos es troben amb quatre targetes grogues.

Foulquier, un inici fantàstic

La defensa al límit de Foulquier és una de les notícies més positives d’este inici de campionat. El francés està demostrant per què era un jugador vàlid per a este València de Bordalás, però ha d’anar amb compte el pròxim partit, ja que ara mateix no hi ha un lateral dret suplent disponible. La mateixa situació té Diakhaby.

Recuperar als lesionats

És per això que la recuperació d’estos dos jugadors és fonamental: Gabriel Paulista i Thierry Rendall. El central brasiler té complicat arribar al partit d’este dissabte davant el Rayo, mentres que el portugués ja va fer ahir la part física amb el grup, per tant s’espera que la seua tornada siga prompte.