CRÒNIQUES

CRÒNICA RSO 2-3 VCF: El València suma tres punts complicats a Anoeta i continua invicte

Per Cristian Año · 24 Septembre, 2017

El València CF visitava Anoeta després d’una gran victòria davant el Màlaga. Els de Marcelino arribaven invictes en Lliga per a enfrontar-se a una Real Societat que venia de perdre davant el llevant per tres gols a zero.

El tècnic asturià donaria descans a jugadors com Montoya i Murillo, a més de fer un canvi inesperat a la porteria on Jaume eixiria com a titular. Un partit frenètic i sense pausa que acabaria decantant-se finalment pel conjunt blanc-i-negre per 2 gols a 3, tot i que ambdós conjunts acabarien l’enfrontament amb deu jugadors.

Rodrigo, per tercer partit consecutiu, marcaria i obriria el marcador per a posar el 0 a 1 i donar un xicotet respir al València, encara que Aritz Elustondo no deixaria passar més de 10 minuts per a posar l’empat a u. El partit arribaria al descans amb empat al marcador, però amb 45 minuts de molta emoció al davant. Nacho Vidal, qui ocupava el lateral dret per Montoya, tornaria a posar a l’equip per davant després d’una gran jugada de Carlos Soler. El València s’avançava altra vegada amb una jugada ‘Made in Acadèmia’.

Així i tot, la Real tornaria a fer el mateix que abans. Tan sols 4 minuts després, Oyarzabal posava el 2 a 2 al marcador per a evitar perdre els 3 punts a Anoeta. Els locals es quedaven amb 10 després de l’expulsió d’Igor Zubeldia. Per desgràcia, el València tampoc anava a quedar-se amb tots els jugadors en el terreny de joc i no anava a aprofitar la superioritat numèrica, perquè Kondogbia, poc temps després, anava a ser expulsat també per doble groga.

Així i tot, el València no anava a deixar escapar més punts i anava a endur-se la victòria. L’italià Simone Zaza, qui està de dolç després del hat-trick, feia el 2-3 a 5 minuts del final amb una sensacional assistència de Guedes al contraatac per a clavar-se els 3 punts a la butxaca i dur-los cap a València. Els de Marcelino sumaven tres punts molt importants per a continuar invictes i somniar amb una plaça europea.