FEMENÍ  VCF FEMENÍ

CRÒNICA: Diumenge de gols a l’Antonio Puchades

Per Laura Alapont · 24 Gener, 2021

Arrancava el diumenge amb futbol a l’Antonio Puchades, el VCF Femení es preparava per a rebre al Deportivo Abanca amb la missió d’aconseguir els tres punts enfront del cuer de Primera Iberdrola. A les 10:15 h xiulava l’inici de partit Verónica González Sánchez que acabaria en golejada valencianista.

Eixia José Bargues amb Enith a porteria, Esther Martin i Maria Ortiz als laterals, centre de la defensa format per Maria Jiménez i Berta Pujadas, el doble pivot habitual Marta Carro i Anna Torrodà junt amb Sandra Hernández i a l’atac les joves Asun Martínez i Candela Andújar junt amb l’holandesa Ellen Jansen.

Manú Sánchez, per la seua part, es decantava per l’exvalencianista Esther Sullastres a la porteria, Cris, Bedoya, Blanco i Noelia Villegas en posicions defensives, Iris Arnaiz de pivot defensiu junt amb Alba Merino i Lady a la creació i a l’atac Gaby, Ainize Barea ‘Peke’ i Athenea.

De menys a més intensitat la primera part seria de domini gallec amb apropaments perillosos a la porteria d’Enith, la portera de Moncada junt amb una molt segura Maria Jiménez aconseguien mantenir la porteria a zero. El València per la seua part aprofitava la feblesa defensiva de les de Manu Sánchez per colpejar primer, Ellen Jansen aconseguia rematar el centre d’Asun Martínez i avançava a les de Bargues.

La segona part seria de les locals que eixien amb una marxa més per sentenciar el partit. Al minut 62 Anna Torrodà servia entre línies el baló perquè Candela Andújar marcara el segon. Amb tot a favor es creixia el conjunt de José Bargues que s’apropava constantment a la porteria d’Esther Sullastres. Seria Flor Bonsegundo, que entrava des de la banqueta, qui amb una jugada personal marcava el tercer gol i definitiu per a encarrilar la victòria. Debutava Anita Marcos quan Bargues introduïa més pólvora a l’atac valencianista.

Victòria d’autoritat del VCF Femení que ha marcat molt bé els temps per aconseguir els tres punts davant del cuer de Primera Iberdrola.