La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF anuncia els agraciats amb les entrades per a la final
,

El VCF anuncia els agraciats amb les entrades per a la final

COMPARTIR

728-90

Hui, 17 d’abril, s’ha dut a terme, davant el Notari de València Sr. Emilio Orts, el ‘Sorteig 1’, en el qual 7.000 abonats (amb un mínim de 5 anys d’antiguitat i que han assistit almenys a 23 dels 26 partits oficials del València CF jugats a Mestalla) han sigut agraciats amb el dret a adquirir una entrada per a la final de Copa del Rei entre el València CF i l’FC Barcelona del pròxim 25 de maig en el Benito Villamarín de Sevilla.

LLISTAT D’ABONATS AGRACIATS EN EL ‘SORTEIG 1’, ACÍ

https://finalcopa2019.valenciacf.com/consultasorteo

Aquests abonats hauran de realitzar la compra online de l’entrada els dies 23 d’abril, des de les 10 hores, i 24 d’abril fins a les 23.59 hores, en www.valenciacf.com

NOTA IMPORTANT:

Les entrades per a la final de Copa del Rei són nominatives, havent d’indicar obligatòriament en el procés de compra online el NOM DE L’ASSISTENT Al PARTIT, que no necessàriament ha de coincidir amb l’abonat titular. Una vegada realitzada la compra no podrà canviar-se el nom de l’assistent.

En el moment de l’accés i/o durant el desenvolupament del duel, es podrà requerir la comprovació de la identitat de l’espectador i la coincidència amb l’entrada que porta, sent obligatori presentar el DNI en el cas que sol·liciten la identificació de l’espectador.

COM I QUAN RECOLLIR-LES EN TAQUILLES?

La recollida física d’entrades, conforme als terminis establits per la RFEF, es podrà realitzar entre el 30 d’abril i el 14 de maig. Amb la finalitat d’evitar cues en les Taquilles de Mestalla i generar la major comoditat possible entre els abonats, el València CF informarà amb antelació suficient als abonats agraciats de quin dia han d’acudir a recollir la seua localitat, amb l’objectiu que acudisquen a recollir la seua localitat en les taquilles de Mestalla.

COMPLIA ELS REQUISITS DEL SORTEIG 1 PERÒ NO HE SIGUT SELECCIONAT, ENCARA TINC OPCIÓ D’ENTRADA?

Vosté passa directament al ‘Sorteig 2’ i demà, 18 d’abril, podrà comprovar si ha sigut agraciat amb el dret a adquirir la seua entrada per a la final de Copa del Rei.