+  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

BET-VCF: El VCF en caiguda lliure permanent (1-0)

Per Blanquinegres · 07 Febrer, 2016

Sevilla es convertia en el nou punt geogràfic on el València CF havia de traure’s les vergonyes després de l’esperpent de Copa davant el FC Barcelona. Un 7-0 que tocava oblidar davant el Reial Betis. Partit amb conjunt clavats en urgències. 3 eren els punts que separaven a ambdós conjunts i la figura del tècnic visitant, Gary Neville penjant d’un fil.

Durant la primera part eixes urgències que es preveien es convertien en pura realitat. Domini sense amo al camp del Villamarín i el partit perdia en lluentor. La batalla es feia molt lletja i el joc brut guanyava en protagonisme davant les ocasions d’atac que perfectament es podien contar amb els dits d’una mà. El Betis per la seua part disfrutava de dos xuts sense cap tipus de perill consistent i el VCF per l’altra part que la va tindre dels peus d’André Gomes. A falta d’espectacle, el partit es convertia en una batalla on l’àrbitre perdia el control. Les faltes i les gorgues eren les úniques incidències del partit. Amb el xiulit del col·legiat, els protagonistes marxaven cap als vestidors amb el partit intacte.

El 0-0 obria el segon acte de l’encontre que prompte s’actualitzaria per tal de canviar. El Betis aconseguia avançar-se a l’electrònic del Villamarín mitjançant Rubén Castro. 4 minuts de la segona part i la defensa del VCF veia com el davanter verdiblanc es colava entre la saga per estrenar la parcel·la golejadora del partit.

Un encontre més els blanquinegres que havien de vore com se li avançaven al marcador per enèsima volta. Però tot just eixe gol els de Mestalla pareixien reaccionar i Negredo va tindre la millor per als visitants. El davanter de Vallecas tornava a errar sense porter i trobant el rebuig d’un defensor del Betis que evitava la tornada de l’equilibri al marcador.

El joc brut continuava cobrant-se amb targetes grogues que feien que fins el moment portaven 2-6 amb les cartolines assenyalades i que el VCF portaven premi enverinat. Gayà, Mustafi, André i Feghouli quedaven totalment descartats per a la pròxima jornada davant l’Espanyol (dissabte 13, 20:30h).

Gary Neville amb la soga al coll, tractava de recuperar aire fent entrar a Rodrigo Moreno per Sofiane Feghouli i Santi Mina per Zahibo que estava jugant amb la roja. Qui si va acabar de vore la roja va ser Jose Luis Gayà que prop del xiulit final de Sánchez Martínez tenia que fer el camí dels vestidors abans del previst.

Mustafi podia haver signat l’empat si l’assistent del Sánchez Martínez no haguera marcat fora de joc en el gol que convertia l’alemany. Una acció que pareixia legal i que certificava que la temporada del VCF és totalment un despropòsit sense cap tipus de cordura. El VCF va en caiguda lliure i sense frens. Amb el xiulit final el Betis guanyava per 1-0 i quedava empatat en la taula classificatòria.