+

Amb fe es guanya a Lleó

Per Cristian Año · 25 Novembre, 2018

Autor: Josep Prats

València Basket ha reafirmat el bon moment pel que pasa sumant un altre treballat triomf davant Embutidos Pajariel Bembibre, cosa que permet a les taronja escalar en la classificació. Les xiques de Rubén Burgos no es van donar per vençudes quan el partit es complicà al tercer quart i sumen un altra victòria.

Les locals es posaren per davant només començar amb un triple de Nauwelaers. Però a poc a poc les taronja anaven portant el ritme del partit. Tamara Abalde va ser l’encarregada de liderar l’atac taronja en els primers minuts. També apareixia Meiya Tirera, encara que la igualtat no es desfea. Amb l’entrada de Bettencourt al parquet, el partit canvià, ja que un triple seu donà l’avantatge a València Basket després del primer quart.

En el segon quart, un triple de Sílvia obria el marcador, encara que València Basket semblava controlar el partit a la perfecció. Les faltes donaven oxigen a les locals, que des del tir lliure es mantenien al marcador, però Anna Gómez, va permitir que les jugadores valencianes se’n anaren al descans amb avantatge (28-36).

En el tercer quart, la situació canviava. La bona direcció de Sílvia, l’encert d’Smith i els tirs des del triple de Nauwelaers donaven la volta al marcador. Les faltes i la falta d’encert ofuscava a les taronja, les quals no trobaven solució i es van quedar amb un parcial de 5 punts.

No obstant aixó, les visitants es van oposar a eixe mal parcial. Amb fe i bones defenses, tornaren al partit. Anna Gómez i Tamara Abalde retornaren la igualtat, i amb tot per decidir als instants finals, va aparéixer Bettencourt. Un triple de la portuguesa posava a València Basket dalt a menys d’un minut per al final. I a partir d’ahí, una gran defensa i una cistella d’Abalde tancaven el partit (52-58).

Les taronja mostraren una gran capacitat de sofriment en una pista molt complicada quan pijor pintaven les coses, podent aconseguir allargar la bona dinàmica. Les de Rubén Burgos ja tenen balanç positiu en la classificació (4-3).