La millor informació del ValènciaCF en valencià

Aderlan Santos: “Vaig eixir molt bé del club”
,

Aderlan Santos: “Vaig eixir molt bé del club”

COMPARTIR

728-90

L’exjugador del VCF, Aderlan Santos, ha mantingut una conversació en una entrenvista amb l’Agència EFE on ha parlat del seu actual club, el Rio Ave, i de la seua època al conjunt de Mestalla.

M’agrada el Sao Paulo, també m’agrada veure jugar al Flamengo, Fortalesa. M’agrada el futbol 24 hores

Soc de Salgueiro, el club que em va obrir la primera porta. Quan vaig eixir de casa, vaig tindre una invitació per a jugar en el Trofense, a Portugal, tenia una mica de por, però havia d’eixir per a jugar. Vaig tindre diverses persones que em van ajudar i la voluntat i la lluita van ser les coses que van marcar. Perquè el meu major adversari soc jo mateix: jo contra mi. Després, Braga, València, São Paulo, Aràbia i ara soc ací una altra vegada, feliç

L’any va començar bé, amb la classificació per a la Champions i després ja saps com és el València, un equip gran que sempre vol guanyar tot, però no ens classifiquem per a la fase següent de la Champions i després va anar una mica difícil. Una pressió bastant gran en tot l’equip

Tenia més relació amb Diego Alves, Rodrigo, João Cancelo, Danilo. Em portava bé amb tots, mai vaig tindre problemes amb ningú. Vaig eixir molt bé del club. Tinc un gran record de l’afició. Recorde l’empat a un contra el Barcelona. El dia abans, en un entrene, Voro em dic i em diu: ‘Santos jugaràs de titular’. I portava un mes sense ser titular. El Barça venia de véncer per 4-0 al Madrid. Jo tinc el record de traure moltes pilotes de Messi, amb Luis Suárez. Era increïble el Barcelona d’aqueix any: Iniesta, Jordi Alba, Neymar, amb Luis Enrique d’entrenador. Va ser un partit bonic