ACTUALITAT  PRIMER EQUIP

Yunus va eixir del terreny de joc amb molèsties

Per Alex Alfaro · 22 Novembre, 2022

Els Estats Units va empatar ahir davant Gal·les en el debut mundialista d’un jugador del València ja que Yunus va ser titular i es va mantindre en el terreny de joc fins passat el minut 70. Un empat tècnic que no desxifra el grup ni l’altre favorit per a passar a huitens, després de veure durant el dia d’ahir la superioritat amb la qual Anglaterra va guanyar a l’Iran 6-2. Un partit de molta pilota en l’aire i sobretot carreres que va acabar amb un 1-1- Primer un gran gol d’un dels jugadors que van sonar amb força este estiu, com és el cas de Tim Weah. Després, Bale va convertir un penal que ell mateix va generar.

Pel que fa al partit de Yunus Musah, amb la trobada d’ahir es convertia en el jugador més jove de la Selecció dels Estats Units a ser titular en un partit de Copa del Món. El partit el va desenvolupar Yunus en tot moment com a interior, una posició de contenció de “6” però també involucrat en la tasca de traure la pilota jugada.

És més, Yunus va participar en el gol de Timoty. S’anticipà amb una passe de cap a Pulisic, i este va assistir a Weah. Yunus Musah va notar el desgast que havia realitzat al llarg de tot el partit i en el minut 73 va haver de demanar el canvi després de sentir unes fortes molèsties. Malgrat al dolor, Yunus va marxar somrient i recordant tot el que havia aconseguit en estos últims anys.

La pròxima cita per a Yunus i la seua selecció serà divendres que ve 25 enfront d’Anglaterra, en el qual els Estats Units es jugarà pràcticament totes les paperetes per a passar de fase de grups.