ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus Musah és el titular més jove de la història dels Estats Units en un Mundial

Per Pablo Marquez · 22 Novembre, 2022

Yunus Musah va ser el primer jugador del València en debutar en este Mundial de Qatar de 2022. El migcampista nord-americà va disputar setanta minuts en el partit en el qual la seua selecció va empatar davant Gales.

Cal recordar que, després de la lesió de José Gayà i la seua marxa de la concentració, només hi ha quatre futbolistes del València en este Mundial de Qatar: Hugo Guillamon, Yunus Musah, Eray Cömert i Edinson Cavani.

De fet, Yunus Musah va fer història al eixir en l’onze titular. El futbolista del València es va convertir en el jugador més jove de la història dels Estats Units en jugar en un Mundial com a titular. Yunus va estar molt actiu i és una de les peces claus d’esta jove selecció americana.

El pròxim partit de Yunus

La pròxima cita per a Yunus i la seua selecció serà divendres que ve 25 enfront d’Anglaterra, en el qual els Estats Units es jugarà pràcticament totes les paperetes per a passar de fase de grups.

Interés de grans clubs en Yunus

El representant de Yunus va comentar en Calciomercato.com que els grans d’Itàlia i el FC Barcelona han mostrat interés en el migcampista del València. No obstant això, el club che és conscient de la importància que té Yunus i no el deixaran marxar per qualsevol preu.

Pràcticament tots els grans d’Itàlia volen a Yunus. No crec que el València es plantege una venda per menys de 30-40M. Este estiu ha rebutjat 25M per ell. L’estiu passat el Barcelona també va fer un sondeig, però no van prosperar les negociacions.