Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus Musah anirà convocat amb els Estats Units

Per Alex Alfaro · 10 Novembre, 2022

Yunus Musah serà oficialment mundialista. els Estats Units ha oferit este dimecres la seua llista de convocats, en la qual es troba el migcampista valencianista. La selecció dirigida per Gregg Berhalter està enquadrada en el grup d’Anglaterra, l’Iran i Gal·les.

Ethan Horvath, Sean Johnson, Matt Turner, Cameron Carter- Vickers, Sergiño Dest, Aaron Long, Shaq Moore, Tim Ream, Antonee Robinson, Joe  Scally, DeAndre Yedlin, Walker  Zimmerman, Brenden Aaronson, Kellyn Acosta, Tyler Adams, Lucca de la Torre, Weston McKennie, Yunus Musah, Cristian Roldan, Jesús Ferreira, Jordan Morris, Christian Pulisic, Gio Reyna, Josh Sargent, Tim Weah, Haji Wright.

Yunus tenia bitllet assegurat i no hi havia dubtes que li pogueren convocar, és més, és una de les referències absolutes del club. No obstant això, la realitat és que l’americà ha baixat el rendiment des de la lesió que va tindre i haurà de fer el pas cap avant per a tindre una bona competició. De la mateixa forma, el normal serà que el valor de Yunus es duplique al llarg del mundial.