Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Xavi demana a Parejo com a recanvi de Busquets

Per Alejandro Fernandez · 19 Gener, 2023

El FC Barcelona està sondejant el mercat a la recerca del recanvi de Sergio Busquets i el tècnic, Xavi Hernández, ja hauria comunicat a la direcció esportiva el jugador que desitja per al pròxim mercat de fitxatges. El jugador que vol Xavi com a reemplaçament de Busquets és l’ex migcampista del València, actual jugador del Vila-real, Dani Parejo, segons la informació de JIJANTES.

El migcampista madrileny ja va estar dins dels interessos del club català en 2017 i 2018, però no es va completar el traspàs perquè Dani Parejo no va voler. “Va haver-hi una opció que el Barça es va interessar per mi. Però vaig valorar tot i ací a València estic molt bé. Porte nou anys ací, he complit el meu somni, va dir Dani Parejo abans de marxar-se del club valencianista.

Dani Parejo suma esta temporada ja com la tercera en l’equip groc, havent aconseguit una Europa League i havent aconseguit les semifinals de Champions en la següent temporada. El jugador està assentat a Vila-real, però podria marxar aquest estiu a Barcelona després del desig de Xavi perquè siga el reemplaçament de Busquets.