Sin categoría  

Vinicius guanya el premi Sòcrates per lluitar contra el racisme

Per Blanquinegres · 30 Octubre, 2023

Vinicius és el guanyador del premi Sòcrates de l’any 2023 per la creació de l’Institut Vini Jr. en el seu Sao Gonçalo natal, el major municipi de l’estat de Rio de Janeiro, segons ha informat France Football.

El futbolistes del Reial Madrid ha tingut clar des de temps arrere l’objectiu d’ajudar als seus, especialment als xiquets. Tal com reflecteix la web “l’Institut va nàixer per a crear un treball consistent i transformador a llarg termini”. El premi que ha rebut és, sens dubte, un gran reconeixement i un motiu d’orgull per a aquest projecte educatiu en les zones més deprimides de la favela en què va nàixer.

A més, un altre dels arguments pels quals li han entregat el premi ha sigut per la suposada lluita contra el racisme, i segons informen fonts oficials, ha sigut una qüestió valorada per part de France Football.

El Premi Sòcrates es va entregar per primera vegada en la gala del “Balón de oro” 2022. Segons va explicar France Football, és un guardó que reconeix al jugador o jugadora que duga a terme l’acció solidària o de consciència social més destacada