La millor informació del ValènciaCF en valencià

Veretout, oferit al València
,

Veretout, oferit al València

COMPARTIR

El mercat del València serà prou complicat, però després de la incorporació de Samu Castillejo és una realitat que el club esta temporada torna a estar per la labor de fitxar, tot i que han de ser futbolistes que acaben contracte o que acorden una rescissió amb el seu equip. Així, el València encara busca més jugadors de banda i un migcampista.

A tres bandes

La més que probable eixida de Carlos Soler obliga a llançar-se al mercat, i segons Giacomo Iacobellis Jordan Veretout ha sigut oferit al club che. Es tracta d’una operació a tres bandes, ja que si Demme (un altre objectiu de Gattuso) firma per la Roma, Veretout hauria d’eixir, i és per això que la Roma ha pensat en el València, per a tancar acords amb les tres parts implicades.

Valor de 17 milions

Però la situació no és tan senzilla, ja que el valor del migcampista de la Roma és de 17 milions d’euros, i tots sabem que el conjunt blanquinegre té impossible depositar ixa xifra per qualsevol futbolista. A més a més, el mateix Veretout ja indicà que volia quedar-se un any més al club italià, per tant, este oferiment ha quedat en res.

Un “6”

Per a Gattuso, l’arribada d’un migcampista és necessària, com també ho va ser per a Bordalás. No obstant això, amb l’entrenador alacantí mai arribà el famós “6”, i ara hi ha por que torne a passar el mateix. Samu Castillejo ha de ser el primer de molts, però per a aconseguir-ho cal vendre, i a València no arriba cap oferta convincent.