+  FITXATGES  

El València contacta amb Axel Witsel per tractar el seu fitxatge

Per Alex Chardí · 23 Juny, 2015

witsel rusia

El diari rus Izvestia informa de l’interés per Witsel

La planificació esportiva seguix endavant amb la recerca d’un migcampista que complete la plantilla que desitja el tècnic Nuno Espirito Santo per a la pròxima campanya on el VCF ha de dissenyar un equip que siga capaç d’aspirar a les quotes més altes en la temporada que el camp de Mestalla tornarà a vibrar amb la màgia de la Champions League.

Un dels jugadors que el VCF ha treballat és el del migcampista belga de 26 anys del Zenit de St. Petersburg Axel Witsel; tal com informa el diari rus Izvestia, que inclús afirma al seu titular que “El València va a comprar al migcampista Witsel”.

D’acord al mitjà rus, representants del jugador s’han reunit diverses vegades amb els dirigents del València CF i van discutir els detalls d’un possible acord. Tot fa indicar que l’arribada d’este jugador vindria de la mà de Jorge Mendes, persona propera al seu entorn. A més, actualment percep un salari de 3 milions d’euros bruts, quantitat que seria assumible pel VCF sempre i quan equilibre el pressupost del Fair Play financer.

Els propietaris de Zenit valoren la venda de Witsel si arriba una oferta decent, ja que desitgen comprar dos jugadors d’alt nivell a través de la venda de migcampista i així poder equilibrar els comptes del Fair Play Financer. El seu fitxatge està taxat en un mínim de 20 milions d’euros, lluny dels 40 milions d’euros que va pagar el Zenit al Benfica el setembre de 2012.

Tot apunta a què Witsel va a eixir este pròxim estiu de la gèlida russia rumb a una de les grans lligues europees. “Puc destacar només tres campionats: espanyol, italià i anglés” – ha admés en una entrevista amb els mitjans de comunicació francesos – “Però el més important és jugar en un gran club que tinga les metes més altes. No importa si és a Espanya o Itàlia. Sempre em puc adaptar”. Equips com Juventus, Chelsea, Manchester United ja pensen també en el seu possible fitxatge.

Axel Witsel té contracte fins a 2017 al Zenit, ha complit este any els 26, fa 1’86 d’estatura i és un fixe al seu equip i a la selecció de Bèlgica on ha participat en 57 partits oficials. Mentrestant esta temporada ha jugat 42 partits oficials en el seu equip on ha anotat 6 gols i ha donat una assistència de gol.