ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yaremchuk no continuarà al València la propera temporada

Per Eva Tortajada · 09 Maig, 2024

Segons ha informat Nacho Sanchis a Relevo, el València ha pres la decisió que Roman Yaremchuk no continuarà al club la propera temporada. Malgrat la voluntat del jugador per romandre al club, la direcció esportiva va deixar clar a una reunió amb el seu agent que no poden pagar la fitxa de Yaremchuk ni comprar-ho al Club Bruges.

Ara mateix, el València no assoleix ni tan sols el 50% del sou del davanter, ja que només paguen 700 mil euros dels 2 milions que conformen el seu salari. Aquesta fórmula no es podria repetir durant la següent campanya i el club no podria pagar els dos milions nets.

La posició de davanter és una absoluta prioritat per a Rubén Baraja i espera que arribe abans que comence la pretemporada, per la qual cosa la permanència de Yaremchuk al València es complicaria encara que el Bruges canviara les seues condicions durant el mercat d’estiu.

Des del club, ja han admés que s’haurà de vendre diversos jugadors aquest estiu per 20-25 milions d’euros, un d’ells sent, probablement, Mamardashvili. Aquesta és una de les grans evidències dels problemes econòmics que afecten al València i que impossibiliten fitxatges com el de Yaremchuk.

Pel que respecta a les possibilitats del València per a un nou davanter, tal com han informat a Relevo, uns dels noms que han transcendit a la direcció esportiva són Rafa Mir, Martín Satriano i Carlos Martín.