+  FITXATGES  

El València CF ja ha contactat amb Denis Cheryshev

Per Alex Chardí · 19 Octubre, 2015

El València CF està disposat a reforçar la seua plantilla en el pròxim mercat d’hivern amb un jugador de banda. Fa dos setmanes vos vàrem informar que “Cheryshev, Carrillo i Gaitán eren els principals candidats” que maneja el club blanquinegre per a fer un salt de qualitat en l’atac valencianista.

Segons ha pogut saber Blanquinegres.com, el VCF ja ha contactat amb Denis Cheryshev per tal d’incorporar-lo el pròxim mercat d’hivern. L’extrem esquerre del Reial Madrid veuria amb bons ulls la proposta valencianista i ja hauria donat llum verda a les negociacions.

Cheryshev necessita comptar amb minuts perquè vol disputar l’Eurocopa 2016 amb la selecció russa. Sap que el Reial Madrid no va a donar-li estos minuts, de fet Cheryshev sols ha jugat 19 minuts en partits oficials esta temporada, 13 d’ells davant el Granada en la 4a jornada de la Lliga i 6 en la segona jornada de la Champions League davant el Malmo.

El conjunt valencianista ja va intentar el fitxatge de Cheryshev en el mercat de fitxatges d’estiu. Primerament quan encara Rufete era el Director Esportiu i posteriorment a la fi del mercat de la mà de Nuno i Mendes es va tornar a tantejar la seua incorporació en concepte de traspàs. Ara el València torna a la càrrega per l’extrem rus que complirà 25 anys el pròxim 26 de desembre.