ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

LaLiga s’oblida de dos jugadors valencianistes per als premis de la temporada

Per Blanquinegres · 05 Maig, 2024

LaLiga ha obert votacions per a l’onze de la temporada. El mecanisme es senzill: la competició presenta diferents opcions per a cada una de les posicions i són els aficionats qui trien eixe millor onze de la temporada.  No obstant, no han inclós a dos jugadors que han sigut determinants durant tota la temporada en el València i que han mostrat un nivell molt superior a altres opcions que hi ha en la llista. Ni Mamardashvili, per a molts el millor porter de la temporada, ni Mosquera, tota una revelació en la defensa i amb opcions de colar-se en la llista de Luis de la Fuente per a l’Eurocopa, ja no sols per futur, sinó per rendiment, són opcions de vot.

El cas del porter sorprén encara més si cap, ja no sols per nivell, sinó per la competència. En un any en què Oblak i Ter Stegen no han estat al nivell al qual ens tenien acostumats, sumat a la lesió de Courtois, obrien la possibilitat a protagonistes inesperats. Entre ells Mamardashvili. El georgià és el meta, al costat de Unai Simón, que més penals han detingut aquest curs (3).

Mosquera té per davant jugadors com Rüdiger o Vivian, que no sorprén, però dona opció a votar a defenses com Mingueza, cert és que en una altra posició, però que tampoc ha sigut diferencial en la temporada. També Araujo, del qual ningú dubta de la seua qualitat, però que enguany ha baixat prestacions de manera sorprenent, i justament es va veure en el xoc en Montjuïc contra el València en el qual l’uruguaià va estar molt desafortunat.

D’altra banda, Pepelu i Hugo Duro sí que són candidats per a l’onze de la temporada.