ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Una macroenquesta deixa clar el posicionament del valencianisme

Per Alex Alfaro · 13 Febrer, 2024

Una macroenquesta, elaborada per Superdeporte i Levante EMV ha deixat clara quina és la posició del valencianisme respecte als grans temes que engloben al valencianisme. L’enquesta, encarregada a l’empresa demoscópica “Lapiz Estratégico Consulting”, destaca principalment que el 34% dels participants estarien disposats a canviar el sentit del seu vot en les pròximes eleccions municipals si el seu partit polític presa la decisió de beneficiar a Peter Lim en l’àmbit urbanístic.

Respecte als drets urbanístics, un aclaparador 98,7% afirma que Lim no hauria d’obtindre els drets urbanístics per a construir el nou estadi, i un 100% afirmen que acabar el Nou Mestalla hauria de ser una condició completament necessària per a obtindre el conveni.

Pel que fa al Mundial 2030, un 13,1% consideren que és molt important, un 40,7% afirmen que és important, mentre que un 20,3% i un 25,9% expressen que és poc important o irrellevant, respectivament. Principalment la pregunta ve en relació al que afecta el València C.F.

Una altra de les qüestions on hi ha hagut majoria absoluta és sobre el dilema que es pot generar entre que Peter Lim abandone el València C.F o que València siga seu del Mundial 2030. En eixe sentit, el 100% el tenen molt clar i afirmen que l’opció triada és un canvi en la majoria accionarial del club.