La millor informació del ValènciaCF en valencià

Una camiseta de 11,6 millions d’euros
,

Una camiseta de 11,6 millions d’euros

COMPARTIR

El València ha fet una gran faena esta temporada per a aconseguir que no descendisca pràcticament els ingressos per publicitat des de la temporada 2019, en la qual el València jugava Champions League. En aquells dies, el València ingressava 12 milions d’euros pels patrocinis de Bwin, Sailun Tyre, Puma, Libertex i Sailun Tyre. D’eixos patrocinis continua Sailun Tyre i Puma.

Segons les xifres que maneja Blanquinegres, la samarreta del València té un valor de 11,6 milions d’euros sumant les cinc marques que apareixen reflectides en la samarreta oficial del club. Malgrat els problemes, durant esta temporada el Main Sponsor continua sent Cazoo amb 4 milions d’euros, mateixos diners que posa sobre la taula Puma per al patrocini esportiu.

El patrocini de Sailun Tyre aporta al club una xifra pròxima a 1,5 milions d’euros per aparéixer en una de les mànegues, mentre que Skoda suma 1,2 milions d’euros.

L’últim a aparéixer també és el que menys paga. És el cas d’Herrero Brigantina, que paga una xifra pròxima als 900 000 euros per aparéixer en la part posterior de la samarreta.

Xifres complicades de mantindre si l’equip no es clava a Europa, amb l’eixida de Cazoo i la renegociació amb Puma. Siga com siga, el treball del departament de màrqueting estos últims anys està sent impecable.