+  PRIMER EQUIP  

Un calendari per canviar la situació

Per Blanquinegres · 05 Gener, 2016

L’arriba de l’any nou, i per tant el mes de gener, arriba al València CF com el moment en el que poder constatar d’una volta per totes una recuperació real i tornar a una senda de triomfs amb la que poder mirar la classificació cap a les zones on el VCF diposita l’objectiu de la temporada.

A més a més, amb permís de la Copa del Rei que demà arranca el seu carrusel d’eliminatòries, la Lliga serà la protagonista fins que al pròxim mes de febrer arribe el doble enfrontament europeu davant el Rapid de Viena, concretament a mitjans de febrer.

Reial Societat, Rayo Vallecano, Deportivo de la Corunya, Sporting de Gijón i Reial Betis. Este serà el calendari que el conjunt de Gary Neville haurà de seguir al llarg del proper mes i en el que haurà de demostrar si es capaç d’oferir la imatge que diumenge va presenta davant Mestalla en el treballat empat davant el Reial Madrid.

No hi ha excuses i el temps per no donar per perduda la competició mare, la Lliga amb la meitat encara per jugar-se s’esgota, per això este primer mes de l’any es presenta important per canviar una dinàmica que es prolonga negativa des de fa quasi dos mesos i que es vora complicada a parir de febrer amb l’arribada de l’Europa League.