Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

Sin categoría  

Rubén Baraja arriba a un acord per a renovar al València

Per Alex Alfaro · 09 Juny, 2023

Rubén Baraja ja es troba ultimant el procés de negociació del seu contracte i s’espera que al llarg de la pròxima setmana tinguem ja un acord oficial entre totes dos parts.

Tal com ha informat Deportes Cope València, el València i Rubén Baraja ja tenen clares les bases de la planificació esportiva de cara a la pròxima temporada.

Baraja està meditant molt la negociació. L’entrenador i el seu segon Carlos Marchena es van reunir ahir per a menjar en un cèntric restaurant i continuar parlant amb gent del club a l’espera de la resposta de Singapur. Van entrar a les dos i van eixir passades les set de la vesprada en una imatge publicada per Superdeporte.

I com segons ha informat aquest mateix mitjà, durant el matí de hui s’han començat a signar els primers documents per a confirmar la seua continuïtat a Mestalla i l’entrenador ja està treballant, al costat de Marchena, en la planificació del pròxim curs.

García Quilón ja ha entrat en escena i aquest matí ha negociat un acord que en cap moment anava a ser un inconvenient. El club sap que els anys de contracte i la seua duració no anava a ser un problema. Baraja tenia tindre clar els detalls de la planificació i ja els té clars.