Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  

ÚLTIMA HORA de l’estat físic d’Edinson Cavani

Per Alex Alfaro · 30 Octubre, 2022

El València C.F s’ha entrenat este mateix matí després del dur colp que va suposar la derrota a Mestalla enfront del FC Barcelona amb eixe gol de Robert Lewandowski en pràcticament una de les últimes jugades del partit.

L’entrenament ha tingut una bona notícia i és que des del club emana un clar missatge: Cavani no està lesionat. L’uruguaià es va retirar en el minut 17 del parit contra el Barça per unes molèsties en la boca del turmell. Durant el dia de hui s’ha tractat amb els fisios i encara que és dubte per al diumenge, la seua lesió no anirà més enllà de la pròxima data de lliga i per tant no perilla ni molt menys la seua participació en el mundial amb l’Uruguai. Per altre lloc, el jugador va eixir de Mestalla amb serioses dificultats per a caminar

La resta dels seus companys titulars sí que s’han entrenat en el gimnàs, mentre que els suplents han tocat gespa al costat de Yunus, Nico, Lato i Jesús Vázquez. Ha tingut una nombrosa participació de futbolistes del filial i del Juvenil B.

Parla Gattuso al acabar el partit

Orgullós del partit

Jo he vist un partit diferent al de Xavi. Hem jugat vint minuts amb una línia de cinc. Uns altres vint minuts amb tres davanters que pressionaven. Ha sigut un partit a camp obert. Hem jugat amb jugadors fora de la seua posició.

Tinc molt respecte a Xavi, però jo crec que hem arriscat. No estic d’acord amb Xavi quan diu que han sigut superiors.

No m’agrada perdre. Sempre done la cara. Quan no estic content, és difícil canviar això. Estic orgullós del partit. No és problema de hui. Un equip que ha de millorar, però que està viu. Estic molt orgullós d’entrenar a este equip. 

Cavani i Thierry

Cavani tenia molèsties al turmell. Thierry no tenia res, simplement estava cansat. Haurem de veure com està Cavani. Hem de donar les gràcies, perquè hi havia 46.000 persones a Mestalla. Per a nosaltres era molt important mentalment este punt. El meu equip està viu.

 

La roja a Marcos Alonso

Si l’àrbitre ha considerat que no era roja, serà perquè haurà encertat.

 

La plantilla i els quaranta punts

En este moment, la nostra classificació no és veritat. En molts partits hem terminat de jugar abans. Crec que hem de continuar. La història d’este club és molt gran i la camiseta pesa, però hem de treballar.

La camsieta pesa, perquè quan no guanyes quatre o cinc partits es complica. Quan guanyes tres partits ja es parla d’Europa. Quan tens pressió, has de guanyar el partit. El club mai m’ha dit que hem d’anar a Europa. Estil de joc, revalorar jugadors…

Després dels quaranta punts, es juga d’una forma totalment diferent. Jo no estic parlant de la plantilla. Estic molt content amb la meua plantilla.

 

Preocupació pel Mundial

Em preocupan els partits que queden, perquè són grans equips. Hem de recuperar als jugadors que no estan al 100%. Hem de preparar bé estos partits i treballarem bé durant el Mundial. El problema serà després del Mundial, perquè no és normal jugar un Mundial a novembre.