Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Última hora de Cavani per al partit de demà

Per Alex Alfaro · 09 Novembre, 2022

El València ha tornat este matí als entrenaments, l’últim abans de mesurar-se demà al Reial Betis a partir de les 20.00 en l’Estadi de Mestalla en el que serà l’últim partit abans d’acomiadar per un mes a la Lliga i donar la benvinguda al mundial de Qatar en el qual les xifres més optimistes parlen que el València podria arribar a tindre fins a set futbolistes en sis seleccions.

La bona notícia de l’entrenament ha sigut la presència de Gabriel Paulista que podrà eixir d’inici si així ho considera Gattuso, encara que la parella Cömert – Cenk està guanyant galons amb el pas de les jornades a causa de la irregularitat de Paulista especialment amb el que respecta a l’aspecte físic. D’esta manera continua amb les bones sensacions vistes en l’entrenament d’ahir.

Per descomptat, no han estat amb l’equip Ilaix Moriba (al qual li queden pràcticament tres setmanes de recuperació) ni Diakhaby, que tornarà als entrenaments al paró del Mundial.

No obstant això, tots els focus es trobaven posats en la figura d’Edinson *Cavani ja que es va perdre l’últim partit de lliga a conseqüència d’unes molèsties en el turmell que van anar a més enfront del Barça. L’uruguaià no havia pogut participar ni en la sessió del dilluns ni en la del dimarts i hui era el dia definitiu. Cavani tampoc ha estat convocat i per tant serà molt complicat que demà puga estar en la convocatòria davant el Betis per a tancar La Liga.

D’altra banda ha sigut un entrenament amb una gran presència de futbolistes del juvenil ja que el filial d’Angulo es troben en terres angleses per a disputar la Premier League International Cup.

Àrbitre del partit davant el Betis

El València s’enfrontarà al Reial Betis el pròxim dijous a les 20:00 de la nit a l’estadi de Mestalla en el partit corresponent a la jornada catorze de la Lliga Santander. Este serà l’últim partit abans del Mundial. Per este motiu, des del València faran tot el possible per a poder donar una alegria a la seua afició.

Ara mateix, la Reial Federació Espanyola de Futbol han designat quins seran els arbitres per a cada partit de la jornada. Pel que respecta al València – Betis, el col·legiat escollit ha sigut Miguel Àngel Ortiz Arias.

D’altra banda, a la sala VAR, estarà David Medié Jiménez, el qual estarà pendent a possibles errors de l’àrbitre principal per a poder tindre un partit tranquil sense molta polèmica. El València va veure ahir com des del VAR expulsaven a Aritz Elustondo per una entrada molt dura sobre Samuel Lino.