ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javier Solís: “La situació genera frustració en el club”

Per Alex Alfaro · 09 Maig, 2024

El portaveu i director corporatiu del València CF, Javier Solís, ha parlat davant els mitjans de comunicació sobre les peticions dels diferents partits polítics al club de cara a reprendre les obres del Nou Mestalla.

Avals i conveni

“Respecte al conveni, amb l’anterior equip de Govern es va fer uns comentaris i no eren uns esborranys disruptius, ni molt menys. No es va parlar mai d’avals. Mai rebem això en les converses, conveni o fitxes en els dos últims anys. Ho dic jo perquè he estat en totes la reunions. Dona la sensació que ara són els avals, però si després hi haguera avals… igual hauríem de reformar l’entrada de la V-30 o reformar el Miquelet”.

Frustrat

“Tristesa i defraudats que la classe política no puga posar-se d’acord en un tema que afecta la ciutat. És un assumpte que necessita altura de mires. El club es va adaptar al que l’anterior equip de govern va indicar que calia fer. Va haver-hi un canvi de govern i també acceptem la nova postura. Al final, el que era proactiu per part del club que era presentar la llicències es va fer fa mesos i estem fora de termini. No es pot demanar més al València CF. Espere que els polítics puguen arribar a un acord pel bé de la ciutat. Es va dir que les anteriors fitxes eren garantistes i el club el va acceptar”.

Llicència d’obra

“Hem demanat les llicències per a acabar les obres, sinó no tindria sentit”.