+  ACTUALITAT  

“Tots junts vencerem, ens espera la glòria”

Per Cristian Año · 16 Març, 2016

Demà el Valencia CF viurà altra “final”. Ja en són massa aquesta temporada, però aquesta és una de les més importants de les que portem fins ara. Tot i la derrota per 1 gol a 0 en San Mamés, els jugadors eixiren a zona mixta per a declarar que tenien l’esperança de donar la volta al marcador en Mestalla, i poder passar a la següent ronda de l’Europa League.

Una vegada escoltades les paraules dels jugadors, falta veure la resposta en els 90 minuts restants d’eliminatòria. S’ha de demostrar en el terreny de joc, que dur aquesta camiseta no és una simple aventura de la vida professional de cada jugador, sinó que estan jugant en un sentiment i en la fe de milers de valencianistes que esperen viure una nit màgica en Mestalla, la casa de l’afició blanquinegra.

Apel·lem al nostre himne, als nostres colors, a la nostra passió, i a l’orgull que senten tots els aficionats per aquest escut que porten al cor: “tots junts vencerem, amunt!, ens espera la glòria”. És el moment, altra vegada, de “remar” tots junts a contracorrent i fer que el rat penat puga continuar sobrevolant Europa.

Som el València CF, i res ni ningú va a poder embrutar 97 anys d’història, és el moment de construir nosaltres el següent capítol, és el moment d’alçar-se i no tornar a caure’s. Creiem en el València, però, feu que l’aficionat mantinga en peu aquesta creença.

IZQ_3177