Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

TOTS ELS DETALLS de la reunió entre Murthy i Àngel Torres

Per Alex Alfaro · 05 Juliol, 2021

Iglesias era un dels davanters que interessaven al València, i més concretament al seu entrenador, José Bordalás. No obstant això, igual que l’operaciò d’Arambarri, ambdós es plantejaven notablement complicades per a la poca capacitat econòmica que té el València.

De moment, el primer objectiu ja està virtualment incomplit. El València no ha aconseguit concretar cap operació abans que començara la pretemporada, ni en forma d’entrades ni en forma d’eixides. Tot això a excepció de Mamardashvili que farà la funció de tercer porter. A partir d’ací parem de comptar.

I és que el València parteix d’un clar desavantatge. Els únics futbolistes als quals Peter Lim ha donat el seu “ok” és a aquells que arriben a cost zero i amb una fitxa que el singapurense puga considerar baixa. És més, Bordalás ha parat diverses operacions que malgrat arribar a cost zero no eren del seu agrat.

Sense diners no hi ha meravelles

Sense diners en la butxaca ni vendes , a poques portes pot trucar el València C.F. No obstant això, encara queden quasi dos llargs mesos d’estiu, i la secretaria tècnica és a temps que no es produïsca un Javi Gracia 2.0.

Després de la reunió tinguda hui a Madrid entre Anil Murthy i Ángel Torres, president del Getafe, el club “azulón” es remet al mateix que en Arambarri: no hi ha cessió que valga, o es negocia un traspàs o cap dels dos futbolistes podrà eixir de Madrid. I si no, sempre el València té l’opció de la clàusula, una cosa de la qual ja ens podem anar oblidant. Com hem esmentat abans, encara queda estiu, però el 5 de juliol es tanca i ja hi ha un dia més que es ratlla en el calendari.